Science on Stage

În perioada 20-22 Octombrie 2017, 11 echipe din Europa au concurat în finala #EuropeanSTEMLeague , care s-a desfășurat la Muzeul Fotbalului în Dortmund, Germania. Echipa liceului nostru a reușit să câștige locul I la acest concurs. Au fost prezentate proiecte în care s-au evidențiat fenomene și legi ale fizicii întâlnite în activități sportive. Evenimentul a fost organizat de Science on Stage Germania și finanțat de SAP.

Liceul nostru a fost reprezentat de echipa GeOMagnus, compusă din elevii Cobzariu Robert, Iuga Alexandru, Hognogi Andreea, Stanciu Alexandru și Oprea Darius.

Read more: Science on Stage

Concurs Cultură Generală

Elevii clasei a XI-a C, alături de doamna profesoară coordonatoare Rusa Floarea, pornind de la o simplă idee pusă în practică în „Săptămâna altfel”, au organizat pentru elevii de liceu ai școlii noastre un concurs de cultură generală denumit de ei „#include <cultură.generală>” și desfășurat pe trei etape.

Read more: Concurs Cultură Generală

Bridges Over Time

Bridges Over Time”  - proiect pentru elevii de toate vârstele, care își vor îmbunătați atât cunoștințele de limba engleză, cât și cele legate de istorie, beneficiind totodată de un mijloc atractiv, stimulativ, de promovare a creativitații, a talentului literar și artistic.

Read more: Bridges Over Time

Page 1 of 8