Concurs Cultură Generală

Elevii clasei a XI-a C, alături de doamna profesoară coordonatoare Rusa Floarea, pornind de la o simplă idee pusă în practică în „Săptămâna altfel”, au organizat pentru elevii de liceu ai școlii noastre un concurs de cultură generală denumit de ei „#include <cultură.generală>” și desfășurat pe trei etape.

Dorința elevilor de a organiza un proiect pentru colegii lor, în colaborare cu profesorii, și inițiativa acestora de a-și folosi cunoștințele din informatică și în alt scop, au dat naștere acestui  concurs.

În data de 11 mai a avut loc finala concursului în amfiteatrul școlii, unde, alături de sponsorii noștri, NTT Data și Academy+Plus, i-am premiat pe câștigătorii noștri.

Echipa din spatele proiectului a fost alcătuită din următorii elevi: Răzvan Sale, cel care a elaborat subiectele pentru fiecare etapă, Bogdan Ungur, Corina Bumb, Andrei Dumitraș și Anastasia Mierluț.

 

 

Mulțumim elevilor participanți, profesorilor, școlii și sponsorilor noștri pentru implicare și susținere și suntem nerăbdători să pregătim calea pentru următoarea etapă a concursului!