Oferta educationala

Educația este darul cel mai de preț pe care îl putem oferi unui copil!
Ea îi deschide toate porțile afirmării și îl face fericit pe parcursul întregii vieți.

 
 
În școala noastră elevii pot beneficia de:

* Program after school pentru clasele primare.
* Profesori titulari, cu o foarte bună pregătire de specialitate și didactica (70% cu gradul I didactic sau doctorat), cu cărți și publicații de profil sau în domeniul educațional.
* Baza materială foarte bună și modernizată
* Siguranța pe parcursul șederii la școală, dispunând de toate facilitățiile necesare în incintă, paza 24 de ore din 24, sistem de supraveghere video.
* Ajutorul, la nevoie, al personalului medical sau al psihologului școlar.
* Suport logistic pentru informare si documentare, biblioteca școlii dispunând de peste 17000 de volume, sala de lectură și calculatoare conectate la internet.
* Suportul material al Asociatiei de părinti IT "Tiberiu Popoviciu", care are personalitate juridică.
* Posibilitatea de afirmare a talentelor și disponibilităților invidividuale, în școala noastră desfășurându-sș activitatea cercul de programare pentru elevii de gimnaziu (incepand cu cei de clasa a V-a), grupe de excelență la informatică, fizică, biologie, cerc de teatru, cor și formații de muzică, formații de majorete, ansambluri sportive de baschet, volei și fotbal.
* Dezvoltarea abilităților de comunicare și antreprenoriale, școala fiind implicată în mai multe proiecte naționale și internationale: Junior Achiement și competiții de debate.
* Săli moderne, club de sport, club de muzică